Followers

Monday, December 6, 2010

Contest 'Bunga-bunga Kehidupan'

br lepas layan contest cerpen sesedap rase...
pastu g blogwalking jumpa lak blog M'sia Giveaway..
wah,rupanyer ade byk pertandingan yg best2...
skrg nak layan contest 'bunga2 kehidupan plak...JOM


(sape berminat boleh click banner nie)



syarat2 yg Cik nil kenakan..


1. Anda adalah follower blog cik Nil

dah berjaya menjadi follower cik nil


2. Letakkan banner contest diatas ini di side bar blog anda.

banner cik nil sy dah letak kat side bar tue...



3. Link kan blog2 ini di blog list anda ♥ nyl collection ♥, ♥dResS, tOps, skIrt, sCarf, bAg n mAny mOre♥ dan bunga-bunga kehidupan

xtahu nk buat mcm mana...
tp saper berminat leh click aje kat kat name blog tue...
pastu sy pun dah follow blog ini jagak...



4. Bt entry dan masukkan 1 gambar anda bersama bunga.(xkira bunga hidup ke, bunga mati ke, bunga xsegar ke, segar ke, 1 kuntum ke,
1 lori ke, 1 taman ke. pape jer. asalkan ada bunga k)

ini pic' aku bersama jambangan bunga yg diberi oleh Mr. Hubby...
pic' nie diambil pada Ogos 2010...
mase ari konvokesyen degree aku...
thanks a lot to Mr. Hubby yg sanggup berjauhan ngan aku selama 3 thn...
xterbalas rasenyer pengorbananmu itu...
i alwiz luv u, darlin...





5. Pastikan dlm entry tu ada banner dan ada link ke entry ni k :) senang org lain nk join jgk.

itu semua telah dilakukan

1 comment:

  1. wah wah cik puan kita ni... rajin join contest skrg...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...